Tornem a difondre la nostra història al món
Recordeu ‘El món ho ha de saber’? Sí, aquella campanya amb què vam explicar la història de Catalunya al món. Gràcies a tots els que hi vau participar, més de 15.000 persones d’arreu del món, entre les quals trobem Obama, Merkel o el papa Francesc, van rebre un llibre en què s’explicava la nostra història. Ara en recuperem els articles principals perquè els compartiu a les xarxes i els envieu al màxim nombre de persones possible. En un moment com l’actual, és imprescindible tornar a difondre la nostra història a escala mundial.

  • Què us demanem? Que compartiu aquesta pàgina a xarxes, l’envieu al màxim nombre de persones possible i els demaneu que ho comparteixin amb els seus amics.
  • Què trobareu en aquesta pàgina? Una versió del llibre ‘Catalonia calling. El món ho ha de saber’ en els següents idiomes: català, castellà, anglès, francès i alemany.
  • Com es poden consultar? Es poden consultar gratuïtament en aquesta mateixa pàgina i us en podeu descarregar el PDF.

Catalunya es troba en un moment clau de la seva història. Des del passat 1 d’octubre, dia en què es va celebrar el referèndum d’autodeterminació -que l’Estat espanyol va reprimir brutalment-, centenars de milers de persones estan sortint als carrers per defensar la democràcia. Per això ens ha semblat que és el moment oportú per explicar quines són les raons històriques que mouen l’anhel de llibertat del poble català. Les trobareu en aquest llibre titulat ‘El món ho ha de saber’. Compartiu-lo amb els vostres amics!

Origen: Sapiens.cat